Vakantie geannuleerd dit jaar

Voor heel veel mensen is hun vakantie door corona dit jaar helaas geannuleerd. Is dat voor jou ook het geval? Dan moet je je vakantie op een andere manier besteden. Wij willen je daarmee helpen. Dit zijn een aantal activiteiten die jij als echt buitenmens gewoon buiten kunt doen! Wat dacht je bijvoorbeeld van quality time in je eigen tuin met een hottub of buitensauna? Je leest er meer over in dit blog.

Geocaching in de buurt

Je kunt er natuurlijk lekker op uit en gaan wandelen. Wil jij je wandeling wat spannender maken? Dan kun je gaan geocachen! Geocaching is een soort wereldwijde zoektocht die de digitale wereld combineert met de ‘echte’ wereld. Door middel van GPS coördinaten ga je op zoek naar kleine schatten die in het echt verstopt zijn. Dit is de site voor geocachen in Nederland.

Stadsrondleiding

Ken jij je eigen stad wel echt? Of wil je juist een nieuwe stad in Nederland leren kennen waar je nog nooit geweest bent? Heel veel steden bieden een stadswandeling aan, waarbij je onder begeleiding, bijvoorbeeld door een app of zelfs met een ‘echte’ begeleider, de hele stad leert kennen. Dat kun je doen om een vreemde stad te leren kennen, maar het is ook heel leuk om in je eigen stad te doen. Zo kom je misschien achter leuke feitjes die je nog helemaal niet wist!

Ontspannen in je eigen tuin

Wanneer je op vakantie gaat, wil je natuurlijk ook genoeg tijd besteden aan ontspannen. Ook dat kun je gewoon in je eigen tuin doen! Omdat je dit jaar niet op vakantie kunt, heb je misschien wat geld bespaart. Dit geld kun je investeren in een heerlijke buitensauna of hottub voor je eigen tuin. Zo kun je wanneer je maar wilt even helemaal tot rust komen. Ideaal toch!

Wil je meer weten over welke hottub of buitensauna voor jouw tuin geschikt is? Of wil je als echt buitenmens meer tips voor leuke buitenactiviteiten? Neem dan contact met ons op.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *