Ontspannen in je eigen tuin

Helaas ziet het er niet naar uit dat we voorlopig het huis uit mogen. De coronacrisis heeft ook tot gevolg dat veel mensen hun vakantie af hebben moeten zeggen. Dit betekent echter niet dat je somber binnen moet zitten. Wij geven je enkele tips om je eigen tuin om te toveren tot een waar paradijs. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een prieel te laten maken. Zo kun je straks als de zon schijnt heerlijk vakantie vieren in je eigen tuin!

Een prieel laten maken

Met een prachtig prieel in je tuin vind je het komende zomer wellicht helemaal niet zo erg dat je reis niet doorgaat! Jij geniet dan immers gewoon in je eigen tuin van het echte vakantiegevoel. Een prieel is een halfopen tuinhuis. Je kunt hier erg comfortabel zitten, en het zorgt voor een knusse sfeer in je tuin. Bovendien heeft het nog enkele praktische voordelen. Zo hoef je niet te gaan sleuren met zware parasols om een plekje in de schaduw te maken. Ook hoef je niet meteen naar binnen te rennen wanneer er enkele druppels regen vallen. Onder je prieeltje blijf je namelijk gewoon droog!

Terrasverwarming plaatsen

Wanneer je naar de zon afreist, wil je natuurlijk ook wel genieten van lekker warm weer. Hoewel de temperaturen de afgelopen jaren in Nederland ook flink hoog zijn geweest, kan het goed gebeuren dat het niet zo warm wordt in ons eigen kikkerlandje. Gelukkig is daar wel een oplossing voor: plaats een terrasverwarming! Er zijn verschillende opties voor elektrische terrasverwarmers, maar wanneer je een echt vakantiegevoel wilt creƫren, kies je voor een buitenhaard. Er zijn zelfs opties voor buitenhaarden waarop je ook kunt barbecueƫn. Zo geniet je van een aangename omgeving en heerlijk eten!

Gezellige accessoires

Ten slotte mogen mooie accessoires natuurlijk niet ontbreken wanneer je van je eigen tuin een gezellige vakantieplek wilt maken. Plaats gezellige sfeerverlichting in de tuin, leg vrolijke sierkussentjes en fleecedekens neer in mooie kleuren en prints en ga lekker tuinieren en vrolijk je tuin op met mooie bloemen. Had je deze zomer eigenlijk een reisje naar de camping gepland? Kies er dan voor om een tentje op te zetten wanneer je tuin groot genoeg is! Mocht het dan regenen, kun je altijd nog naar binnen vluchten. Dat voordeel heb je op de camping niet!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *