Maak een gezellige plek van je tijdelijke woning

De meeste mensen huren een chalet voor een paar dagen tijdens een heerlijke vakantie of een weekendje weg. In sommige gevallen kan het voorkomen dat je voor langere tijd een chalet nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer je een paar maanden in het buitenland werkt. Ook wanneer je hier in Nederland tijdelijk andere woonruimte nodig hebt, is het langdurig huren van een chalet ideaal. In de chalet heb je namelijk alles wat je nodig hebt om comfortabel te leven. Natuurlijk wil je wel dat jouw tijdelijke woning ook een gezellige plek is waar jij je fijn voelt. Daarom kun je met deze 3 makkelijke tips je tijdelijke woning sfeervol inrichten.

1. Gebruiksvoorwerpen als decor

Je wilt natuurlijk niet te veel nieuwe dingen aanschaffen om je tijdelijke woning op te leuken. Gebruik daarom de dingen die je al hebt als decoratie. Heb je een gitaar? Geef die dan een mooi plekje als blikvanger in de woonkamer. Of houd je van tekenen? Zet je stiften dan in een glazen pot in de kast voor een kleurrijk en persoonlijk accent in de kamer.

2. Ga bloemen plukken

Een vakantiewoning kan kaal aanvoelen, doordat er in de meeste gevallen geen bloemen of planten staan. Ga er daarom op uit en pluk of koop een mooie bos bloemen. Zet ze in een vaas, glazen pot of lege fles op tafel en je zult zien dat je chalet er al meteen een stuk gezelliger uitziet.

3. Hang gordijnen op

Heeft jouw tijdelijke woning een rolluik of jaloezie├źn? Koop dan gordijnen. Dit staat namelijk een stuk gezelliger en warmer en zorgt direct voor een meer huiselijke sfeer, waardoor je je sneller thuis voelt. Gordijnen hoeven helemaal niet duur te zijn en ze zijn de inverstering zeker waard wanneer je voor een aantal maanden op dezelfde plek blijft.

Wat doe jij of je tijdelijke woonplek gezelliger te maken? Deel je tips via het contactformulier.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *