Eiland van Brienenoord

Rotterdam is een drukke stad en net als in elke drukke stad leven er ook drukke mensen. Mensen moeten lang werken, sporten, kinderen van school halen etc. Het leven voor mensen in de stad gaat snel en is vol. Er zijn veel verwachtingen en overal moet je aan mee doen om een goede indruk van jezelf neer te zetten. Het is algemeen bekend dat het belangrijk is om af en toe rust te nemen. Hoe neem je dan het beste rust? Uit veel onderzoeken blijkt dat natuur veel rust kan bieden, daarom is het Eiland van Brienoordde perfecte plek om even tot rust te komen.

Eiland van Brienenoord

Wat zijn de beste manieren om rust te nemen?

Zoals in de inleiding wordt benoemd is de natuur een goede plek om tot rust te komen. Even in de natuur zijn en om je heen kijken kan al helpen om stress te reduceren. Wat helemaal goed is, is om beweging te combineren met de natuur. Door een wandeling te maken door de natuur of te sporten in de natuur kan je je gedachten even helemaal verzetten en tot rust komen. Andere activiteiten kunnen zijn een boek lezen, naar de sauna gaan, een spa dag houden of lekker koken. Het verschilt voor iedereen een beetje wat je fijn vindt om tot rust te komen. Zoek dit voor jezelf uit en plan een moment in de week in waarop je dit kan doen. 

Wat kan je doen op het Eiland van Brien?

Als je er dan voor kiest om je rustmomentje te plannen op het Eiland van Brien, dan kan je hier verschillende dingen doen. Zo kan je hier wandelen, fietsen of bijvoorbeeld een momentje van rust nemen om vogels te spotten. Bekijk de natuur om je heen goed en ga lekker in de zon zitten. Vitamine D is namelijk ook erg belangrijk. Door af en toe even een momentje in de zon te zitten zorg je ervoor dat je voldoende vitamine D binnen krijgt. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *